Isolasi Bakteri Asam Laktat dari Sayur Asin dan Studi Awal Pemanfaatannya sebagai Pangawet Apel dalam Kemasan

Effendi, Christina Natasia (2010) Isolasi Bakteri Asam Laktat dari Sayur Asin dan Studi Awal Pemanfaatannya sebagai Pangawet Apel dalam Kemasan. [Undergraduate thesis]

[thumbnail of TB_47_Abstrak.pdf] PDF
TB_47_Abstrak.pdf

Download (58kB)
Official URL / DOI: http://digilib.ubaya.ac.id/pustaka.php/133129
Item Type: Undergraduate thesis
Uncontrolled Keywords: Bakteri Asam Laktat, , Sayur Asin, Pengawet Apel
Subjects: Q Science > QH Natural history > QH301 Biology
Divisions: Faculty of Technobiology > Department of Biology
Depositing User: Eko Wahyudi 197013
Date Deposited: 23 Jul 2025 07:05
Last Modified: 23 Jul 2025 07:05
URI: http://repository.ubaya.ac.id/id/eprint/49094

Actions (login required)

View Item View Item