Perbandingan Eugenol, Isoeugenol dan Asam Ferulat sebagai Substrat untuk Fermentasi Vanillin oleh Bakteri

Wijoyo, Andry Ongko (2010) Perbandingan Eugenol, Isoeugenol dan Asam Ferulat sebagai Substrat untuk Fermentasi Vanillin oleh Bakteri. [Undergraduate thesis]

[thumbnail of TB_32_Abstrak.pdf] PDF
TB_32_Abstrak.pdf

Download (64kB)
Official URL / DOI: http://digilib.ubaya.ac.id/pustaka.php/131272
Item Type: Undergraduate thesis
Uncontrolled Keywords: Eugenol, Isoeugenol, Asam Ferulat, Fermentasi Vanillin
Subjects: Q Science > QH Natural history > QH301 Biology
Divisions: Faculty of Technobiology > Department of Biology
Depositing User: Eko Wahyudi 197013
Date Deposited: 25 Jul 2025 02:23
Last Modified: 25 Jul 2025 02:23
URI: http://repository.ubaya.ac.id/id/eprint/49129

Actions (login required)

View Item View Item